Sæsonmenu – April/Maj
- Asparges – Håndpillede Rejer – Cherrytomat – Ramsløg
- OLIVIAs tapas som hovedret bestående af spansk serrano, italiensk urteskinke, fennikel-salami, forskellige franske snackpølser, valnøddepaté, 4 forskellige danske og udenlandske oste, hjemmerørt aioli, pesto, abrikoschutney, syltede rødløg, blandede oliven samt vores 2 slags hjemmebagte brød
- Panna Cotta med Polynesisk Vanilje – Sæsonens Rabarber – Karamel – Bagt hvid chokolade
Tilvalg til sæsonmenu
- Starters-/snackpakke bestående af:
- Iberico flæskesvær af sortfodsgris
- OLIVIAs spicy nødder
- Blinis med rejesalat
- Kagetapas/sødt til kaffen bestående af:
- Mazarinkage med hvid chokolade-/anis-ganache
- Chokoladekage med hindbær-broken gel
- Gulerodskage med lime-frosting
OLIVIAs Sæsonmenu (3 retter): 300,-/person
Kagetapas (tilvalg): 45,-/person
Snackpakke (tilvalg): 35,-/person
OLIVIAs Sæsonmenu er vores bud på en delikat menu baseret på sæsonens råvarer. Den tilgodeser værten, da alt stort set er serveringsklart, når det afhentes. Der er med andre ord ingen forberedelsestid, så man kan hellige sig 100% til sine gæster.
OLIVIAs Sæsonmenu består altid af vores klassiske tapasanretning, men er desuden flankeret af en spændende forret ofte anrettet i “social dining”-stil samt en udsøgt dessert. Alt sammen er klart til at sætte bordet til glæde for både gæster og vært
OLIVIAs Sæsonmenu kan bestilles til fredag og lørdag af min. 2 personer og skal bestilles senest dagen i forvejen. Er man 8 kuverter eller derover kan den bestilles alle ugens dage undtagen søndag.
OLIVIAs Sæsonmenu kan desuden suppleres med 3 slags snacks til bobler eller velkomstdrink samt vores kagetapas med 3 slags hjemmebagt kage til kaffen