Om os

Om os

OLIVIAs Deli er en delikatasseforretning beliggende i hjertet af Horsens. Den har eksisteret siden åbningen i 2017 og er indrettet i lokalerne for enden af gågaden, Hospitalsgade, der i en lang årrække har huset forskellige slagterbutikker.

Indehaver, Robin Bjørnskov, hvis datter også lægger navn til stedet, er akademisk uddannet, men det er hans store forkærlighed for mad og i særdeleshed kvalitet i både forarbejdning og råvarer, der har dannet rammen om OLIVIAs grundlæggende filosofi; at sælge specialiteter i høj og kompromisløs kvalitet hjemmelavet fra bunden.

OLIVIAs Deli sælger i særdeleshed hverdagsmad i form af frisklavede sandwich/panini lavet på hjemmebagt brød samt et bredt udvalg af kaffe og lidt sødt dertil

Derudover fremtrylles tapas til både hverdag samt mere andægtige sammenkomster, hvilket er et utrolig populært og højt elsket valg blandt feinschmeckere i hele Horsens og opland.

OLIVIAs Deli har desuden specialiseret sig i en række ud-af-huset-løsninger til selskaber såsom fødseldage, receptioner, konfirmationer, bryllupper, studentergilder, årstids-frokoster, firmafester, ja, kort sagt: alle former for sammenkomster!

OLIVIAs Deli har 2 dygtige kokke ansat, med hvem man altid kan få en snak om, hvordan vi kan nå i mål med en uforglemmelig menu til jeres selskab

Kig ind til OLIVIAs Deli 😉