Tapas ud af huset

Her er den gode oplevelse vores vigtigste opgave, og den starter allerede ved bestilling

Tapas er social mad, som er ideelt til at samles om og nyde i godt selskab.

Her er den gode oplevelse vores vigtigste opgave, og den starter allerede ved bestilling.

Tapas til Snack/let sult: 130,- kr. / kuvert

Tapas til hovedret: 165,- kr. / kuvert

Kagetapas: 45,- kr. / kuvert

(min. 2 kuverter pr. bestilling ud af huset)

Tapas ud af huset kan alt afhængigt af antal bestilles alle ugens dage.

OLIVIAs Tapas

På Olivias serveres tapas to go færdiganrettet på fade, som man låner med hjem til at optimere serveringen og helhedsoplevelsen, når man skal nyde de lækre og unikke råvarer, vi udvælger og bruger til vores tapas.

Olivias tapas to go indeholder et bredt udvalg af charcuteri og unikke oste samt et udvalg af hjemmelavede specialiteter såsom pesto, aïoli og abrikoschutney, syltede rødløg og oliven. Hertil husets lækre friskbagte hvedebrød og fuldkornsbrød med knækkede hvedkerner og malt.

OLIVIAs Kagetapas

OLIVIAs kagetapas kan serveres som dessert, tilbehør til kaffen, et supplement til tapas, eller i det hele taget hvordan man foretrækker det. Vi serverer 3 slags lækker, hjemmebagt kage af høj kvalitet garneret med hver sin velsmagende og dekorative topping. Det hele er serveringsklart og anrettet på fade.

OLIVIAs kagetapas består af følgende:

Mazarinkage med hvid chokolade/anis-ganache

Chokoladekage med hindbær-broken gel

Gulerodskage med limefrosting

Jeres tapas afhentes i vores deli i Hospitalsgade 21B. Jeres tapas serveres flot anrettet på dekorative stålfade. Dem vil vi meget gerne have retur og derfor tillader vi os at forlange et depositum på 50 kr./fad for de mindre fade og 100 kr./fad for de større. Beløbet tillægges ved betaling af jeres tapas og I får naturligvis jeres deposItum retur ved tilbagelevering af fadene.